Ontdek de kracht van zelfhypnose tegen emo-eten

Deze zelfhypnose is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken en is samengesteld door ervaren hypnotherapeut Isa Kose. Luister gratis.

Zelfhypnose voor hulp bij emo-eten

Welkom op onze speciale pagina gewijd aan zelfhypnose als middel tegen emo-eten.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je naar eten grijpt als troost, ongeacht of je echt honger hebt of niet? Je bent niet alleen.

 

In ons gezellige Belgenlandje, waar een lekker frietje of een heerlijke praline nooit ver weg is, kennen velen het gevecht met emo-eten maar al te goed.

 

Maar wat als we je vertellen dat er een zachte, doch krachtige manier is om deze cyclus te doorbreken?

Wat is Emo-Eten?

Emo-eten is het grijpen naar eten als reactie op emotionele behoeften in plaats van honger. Het is een manier om te troosten, te belonen, of stress en andere emoties te verwerken. Dit kan leiden tot een ongezonde relatie met eten en schuldgevoelens.

Zelfhypnose: Jouw Geheime Wapen

Zelfhypnose is een prachtige tool die je helpt de dialoog met je onderbewustzijn aan te gaan. Het leert je hersenen op een nieuwe, gezondere manier te reageren op emotionele triggers. Door zelfhypnose oefeningen te beluisteren, kun je leren je emotionele eetgewoontes te herkennen en te veranderen.
Emotionele man in zetel eet cola en chips.

Hoe werkt het?

 • Ontspanning: Je begint met jezelf in een diepe staat van ontspanning te brengen, waar je openstaat voor suggesties.

 • Suggesties: Vervolgens luister je naar positieve suggesties die gericht zijn op het veranderen van je eetgewoontes.

 • Visualisatie: Je visualiseert jezelf als iemand die gezonde keuzes maakt en sterk staat tegenover emotionele uitdagingen.

Begin vandaag nog

Deze zelfhypnose sessie is specifiek ontworpen door onze expert hypnotherapeuten om jou te helpen bij het overwinnen van emo-eten. Het is als een zachte, ondersteunende vriend die je begeleidt naar een gezondere relatie met eten. En het mooie is, je kunt dit doen vanuit het comfort van je eigen huis, op een moment dat het jou uitkomt.

 • Eenvoudig te Volgen
  Onze sessies zijn ontworpen voor iedereen, ongeacht ervaring met hypnose. Ze zijn gebaseerd op bewezen methodes en aangepast aan jouw individuele behoeften.

 • Direct Toegankelijk
  Geen wachttijden of afspraken nodig; begin wanneer je klaar bent. Onze opnames zijn direct beschikbaar, zodat je meteen kunt starten met je reis naar herstel

 • Privacy
  Jouw reis naar zelfverbetering blijft privé en persoonlijk. We garanderen de hoogste mate van discretie en respecteren je privacy te allen tijde.

Zeg vaarwel aan emo-eten

Zie je het al voor je? Een leven waarin jij de touwtjes stevig in handen hebt over wat en wanneer je eet.

 

Geen momenten meer van zwakte waarop je naar comfortvoedsel grijpt, niet omdat je honger hebt, maar omdat je je even niet zo lekker in je vel voelt.

 

Stel je voor dat je eten kiest dat niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook je lichaam van top tot teen voedt en verzorgt.

 

En dit allemaal zonder dat knagende schuldgevoel achteraf of de schaamte die soms de kop opsteekt na een ongeplande eetsessie.

Therapie kamer voor zelfhypnose voor emo-eten, met een comfortabele therapie stoel met een koptelefoon erop, muren in #EFF5F4 en accenten in #E67E22, warme verlichting, minimalistisch decor, en moderne meubels.

Ontsluit Je Innerlijke Kracht

Met zelfhypnose open je een deur naar een wereld van innerlijke kracht en zelfbeheersing.

 

Het is alsof je een geheime kamer in je geest ontdekt waar je leert hoe je rust en kalmte kunt vinden in momenten van onrust.

 

Deze diepe staat van ontspanning maakt het mogelijk om écht te luisteren naar wat je lichaam je vertelt, onderscheid te maken tussen emotionele honger en fysieke honger.

Een Pad Naar Duurzame Verandering

Laten we eerlijk zijn: dit is geen magische pil die je slikken kunt en poef, weg zijn al je problemen. Nee, dit is een reis.

 

Een pad dat je bewandelt naar een duurzame verandering in hoe je omgaat met eten en emoties. Elke stap die je zet, is een stap richting meer zelfinzicht, meer controle, en ja, ook meer vrijheid.

Kies Voor Een Gezonder Leven

Begin aan deze reis met zelfhypnose en ontdek hoe je, dag na dag, sterker wordt. Hoe je leert om bewuste keuzes te maken die goed zijn voor je lichaam én je geest.

 

Het is tijd om afscheid te nemen van emo-eten en hallo te zeggen tegen een leven vol balans, vreugde en gezondheid.

Jouw Reis Begint Nu

Dus, wat denk je? Ben je klaar om de kracht van zelfhypnose te omarmen en een leven te leiden vrij van de greep van emo-eten? Jouw pad naar een gezonder, gelukkiger jij begint hier.

Veelgestelde vragen

Bij Hypnose Praktijk streven we ernaar om zelfhypnose audio’s te leveren die zowel wetenschappelijk onderbouwd als uiterst effectief zijn.

 

De scripts voor onze audio’s worden zorgvuldig ontworpen door Isa Kose, een ervaren hypnotherapeut met meer dan tien jaar ervaring, samen met Désirée Vergers, een expert in zowel hypnotherapie als psychodynamische therapie.

 

Samen zorgen zij ervoor dat elk script nauwkeurig is afgestemd op de behoeften van onze luisteraars, waarna deze zorgvuldig worden gecontroleerd en verfijnd voor de uiteindelijke opname.

 

Het eindresultaat is een audio-opname van studiokwaliteit die je meeneemt op een rustgevende, helende reis.

Nee, helemaal niet. Onze zelfhypnose sessies zijn ontwikkeld met beginners in gedachten en zijn stap voor stap te volgen.
Iedereen is uniek, maar velen voelen al na enkele sessies veranderingen in hoe ze omgaan met emotionele eetbuien.
Ja, zelfhypnose is een veilige en natuurlijke manier om met je onderbewustzijn te werken. Je behoudt volledige controle over het proces.

Onze zelfhypnose audio’s zijn ontworpen om je te helpen bij het navigeren door het leven met meer rust en controle.

 

Elk van deze audio’s is met zorg samengesteld door hooggekwalificeerde hypnotherapeuten om je zelfontplooiing en positieve transformaties te faciliteren.

 

Je hebt de flexibiliteit om met deze audio’s aan je persoonlijke groei te werken op momenten en plaatsen die voor jou het meest comfortabel zijn.

 

Ze gebruiken beproefde technieken die bekend staan om hun vermogen om rust te brengen en je weerbaarheid tegen dagelijkse stress te versterken.

Terwijl onze audio’s effectief zijn in het bevorderen van ontspanning en het aanpakken van levensuitdagingen, mogen ze niet worden gezien als een vervanging voor essentiële medische interventies.

 

Zelfhypnose is een uitstekende aanvullende methode, maar voor serieuze gezondheidsproblemen is professioneel medisch advies onontbeerlijk.

 

Engagement met deze audio’s kan aanzienlijk bijdragen aan je welzijn, mits consistent en doelgericht gebruikt.

Disclaimer
Deze audio’s zijn hulpmiddelen voor persoonlijke ontwikkeling en mogen niet worden gebruikt als vervanging voor noodzakelijke medische zorg.

 

Bij serieuze psychische klachten, raden wij aan professionele medische bijstand te zoeken.

Liever een sessie bij een hypnotherapeut?

Hoewel zelfhypnose zijn voordelen heeft, haalt het niet de impact van een sessie geleid door een ervaren hypnotherapeut.

Gratis 15 min consultatie

Benieuwd of hypnotherapie iets voor jou is? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismaking. Tijdens dit 15 minuten durende gesprek verkennen we samen hoe we jou kunnen helpen.
Hypnose therapeute zit in een stoel en kijkt vriendelijk, klaar om een hypnosesessie te starten.