Over ons

Welkom bij hypnose praktijk

Wij gebruiken wetenschappelijk onderbouwde hypnotherapie om jou te helpen positieve veranderingen in je leven te bereiken.

Hypnotherapeut isa kose leunt tegen een glazen deur en kijkt vriendelijk naar de lens

Een woord van de oprichter

Welkom! Ik ben Isa, de oprichter van Hypnose Praktijk, en ik help je graag met hypnotherapie om positieve veranderingen in je leven te maken.

Ik ben gespecialiseerd in de virtuele maagband methode en samen met ons team hebben we al meer dan 50.000 sessies uitgevoerd.

Heb je een vraag?
We staan klaar voor jou!

Ontdek ons team

Elke therapeut in ons team brengt unieke expertise en een eigen levensverhaal mee. We streven naar een persoonlijke aanpak, zodat je hulp krijgt die echt bij je past.
Walter callebaut kijkt glimlachend naar de camera.

Walter Callebaut

Antwerpen

Tamara kijkt glimlachend naar de lens.

Tamara Solowiew

ANTWERPEN

Laurien Schildermans

BALEN

Delphine Dimou

BRUSSEL

Waarom bij ons

Diepgaande expertise

We zijn experts in ons vakgebied, met uitgebreide ervaring en kennis die echt verschil maakt. Bovendien zijn we allemaal aangesloten bij top beroepsverenigingen zoals de NBVH, CAT en SBLP.

Bewijs van succes

Onze sessies zijn niet alleen beloftes; ze leveren bewezen resultaten op.
Laat je motiveren door de succesverhalen van onze cliënten.

Afgestemd op jou

Jouw welzijn is onze prioriteit. We tonen echte interesse en zorg voor onze cliënten. Je krijgt steeds een behandelplan dat bij je past, afgestemd op je unieke situatie en behoeften.

Onze visie

Onze kernwaarden

We staan voor integriteit, compassie en uitmuntendheid. We volgen ethische normen en beschermen de privacy van onze cliënten, met een sterk geloof in de kracht van hypnotherapie.

Onze groei

Een bescheiden begin, meer dan 20 jaar geleden, heeft ons gevormd tot een stevige boom die geworteld is in de gemeenschap en klaar om steun te bieden aan iedereen die hulp nodig heeft.

Start jouw reis

Klaar voor de eerste stap naar een betere versie van jezelf? Neem contact op. Wij helpen, ondersteunen en begeleiden je graag.

Onze locaties

Onze hypnotherapeuten verwelkomen je graag in hun eigen professionele praktijken, verspreid over België en Nederland.

 

Zo vind je altijd een ervaren therapeut bij jou in de buurt.

Administratieve hoofdkantoor

Voor de administratieve ondersteuning maken we gebruik van een centraal kantoor, gelegen in het bruisende hart van Bourgas, Bulgarije.
Hypnose therapeute zit in een stoel en kijkt vriendelijk, klaar om een hypnosesessie te starten.