Stoppen met alcohol onder hypnose

Wil je stoppen met alcohol door hypnose?

Stop met drinken en hervind je vrijheid dankzij hypnose.

Stoppen met alcohol onder hypnose

Wil je stoppen met alcohol door hypnose?

Stop met drinken en hervind je vrijheid dankzij hypnose.

Stoppen met alcohol

Stoppen met alcohol onder hypnose: een nieuwe start

Heb je ooit nagedacht over de gevolgen van alcohol drinken?

Alcoholverslaving kan je leven en dat van de mensen om je heen ernstig beïnvloeden.
Het kan leiden tot financiële problemen, problemen in je sociaal leven en gezondheidsrisico's die extreme vormen aanneemt.

Als je merkt dat je meer drinkt dan je zou willen en het moeilijk vindt om te stoppen, is het tijd om hulp te zoeken. Stoppen met alcohol onder hypnose is zeer effectief en het biedt een unieke manier om te stoppen met drinken.

vrouw wordt gehypnotiseerd om te stoppen met alcohol.
Hypnotherapeut klaar voor een sessie om te stoppen met alcohol.

Hypnose alcoholisme

Stoppen met drinken door hypnose

We begrijpen de strijd die je doormaakt, gevangen door het 'monster in de fles', en hoe dit je gevoel van eigenwaarde en relaties met je dierbaren beïnvloedt.

De gevolgen zijn niet min; het gevoel van afhankelijkheid van alcohol, het verlies van zelfrespect, en de impact op je sociale leven en geloofwaardigheid kunnen overweldigend zijn. Maar er is hoop.

Hypnotherapie biedt een effectieve manier om deze cyclus te doorbreken door direct met je onderbewustzijn te werken.

Deze benadering helpt bij het aanpakken van de onderliggende oorzaken van je alcoholgebruik, zoals onopgeloste gevoelens of een gebrek aan zelfvertrouwen, en vervangt negatieve gewoonten door positieve overtuigingen en gedragingen.

Wij hebben al veel mensen geholpen die worstelden met alcoholverslaving om hun leven weer in eigen hand te nemen, en we zijn overtuigd dat we jou ook kunnen helpen.

Door onze ervaring en expertise in hypnotherapie kunnen we je ondersteunen op je weg naar herstel, zodat je vrij kunt leven zonder de beperkingen van alcohol.

Met hypnose kun je de controle over je leven terugwinnen en een toekomst opbouwen met respect voor jezelf.

Hypnose stoppen met alcohol

Ontdek de voordelen van hypnose

Direct effect

Hypnose werkt direct op het onderbewustzijn en vermindert de drang naar alcohol.

Korte therapie

Snelle vooruitgang binnen vier sessies mogelijk.

Langdurige resultaten

Langdurige afname van de behoefte om te drinken.

“Hypnose helpt effectief bij het behandelen van alcoholverslaving door therapeutische suggesties.”

Wat zeggen onze cliënten

Bindings- en verlatingsangst zorgde voor enorme paniekaanvallen en hyperventilatie.
Vanuit grote paniek ben ik dan bij Natascha gerecht gekomen.
Natascha heeft mij geholpen om te achterhalen waar mijn angst vandaan komt en wat ik diep van binnen echt wil! Na een aantal sessies heb ik geen paniekaanvallen en hyperventilatie meer gehad en ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen.
Ik ben er nog niet maar de momenten dat mijn angst aanwezig is zijn veel korter en ik weet dat het weer afzakt waardoor het voor mij dragelijker is geworden!

Anja T

Anja  •

32, Antwerpen

Via deze weg wilde ik jou even heel erg bedanken voor de sessie die wij enkele maanden geleden hebben gehad.

Ik ben bij je gekomen voor mijn angst voor overgeven en heb nu al ervaren dat de angst voor zeker 85% minder is!

Ik ben nog niet echt in aanraking gekomen met mensen die ziek zijn, maar bijvoorbeeld wel met honden die moesten spugen naast mij, en dit deed mij helemaal niks!

Ik kijk dan ook super positief naar de toekomst en dat heb ik aan jou te danken, dus bedankt!

Mocht het zo zijn dat ik merk dat het nog niet helemaal goed zit, kom ik zeker bij je terug.

Groetjes,

Lien  •

37, Gent

Heel erg bedankt voor de hulp.

Ik zat diep in de put en zag maar geen uitweg en ben echt dankbaar dat ik bij jou terecht ben gekomen want nu ben ik uit de put en voel ik me veel beter en kan ik weer aan mezelf werken zonder altijd verstoord te worden door de sociale angst die ik had!

Zonder hypnose was ik er nu misschien niet meer.
Rita  •

43, Gent

Waarom stoppen met hypnose

In tegenstelling tot traditionele spreektherapieën, richt hypnose zich direct op het onderbewustzijn, waar de drang naar alcohol ligt opgeslagen.

Door direct met deze diepere lagen van je geest te werken, kunnen we de ‘foutieve programmering’ die leidt tot alcoholverslaving gericht aanpakken.

Met krachtige suggesties installeren we nieuwe, gezondere gedragspatronen, waardoor je de drang om te drinken kunt verminderen en uiteindelijk volledig kunt stoppen.

Een gemiddelde conventionele therapie kan vele sessies en jaren in beslag nemen. Echter, met hypnose zien we vaak dat cliënten binnen gemiddeld vier sessies significante vooruitgang boeken bij alcoholisme.

Dit maakt hypnose tot een aantrekkelijke optie voor velen die streven naar snelle verbeteringen in hun strijd tegen alcoholverslaving.

De resultaten van hypnotherapie zijn niet alleen snel merkbaar, maar ook duurzaam.

 

Velen ervaren blijvende veranderingen in hun houding ten opzichte van alcohol en een afname van de behoefte om te drinken. We zijn trots op de vele cliënten die we al hebben geholpen om hun leven te veranderen door hypnotherapie.

Mannelijke hypnotherapeut die een vrouw hypnotiseert in zijn praktijk om te stoppen met alcohol.
hypnotherapeut klaar voor sessie om te stoppen met drinken.

Zet vandaag nog de stap naar verandering

Het besluit om hulp te zoeken bij het overwinnen van alcoholisme kan intimiderend zijn, maar het is een cruciale stap in de goede richting.

Of je nu worstelt met overmatig drinken, de uitdagingen van afkickverschijnselen, of de dieper liggende gedachten die bijdragen aan je alcoholprobleem, hypnose biedt een effectieve en ondersteunende aanpak om deze obstakels te pakken.

Waarom ons vertrouwen

Erkende therapeuten

Onze therapeuten zijn erkend door beroepsverenigingen zoals NBVH, CAT en SBLP, wat hun expertise en professionaliteit garandeert.

Ervaring en expertise

Onze therapeuten hebben duizenden sessies ervaring, wat hen deskundig maakt in het effectief aanpakken van diverse problemen.

Duizenden succesverhalen

Onze therapeuten hebben duizenden succesverhalen, wat hun bewezen succes aantoont. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Plan je hypnose sessie vandaag

Laat ons je helpen je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op voor een gratis consultatie en begin je reis naar verandering.

Gratis 15 min consultatie

Ontdek hoe hypnose jou kan helpen tijdens een gratis 15 minuten consultatie. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een beter leven.

Hypnose therapeute zit in een stoel en kijkt vriendelijk, klaar om een hypnosesessie te starten.

Veelgestelde vragen

Het selecteren van een bekwame therapeut is van groot belang. Ons team van ervaren hypnotherapeuten is toegewijd aan het ondersteunen van cliënten met diverse levensvragen.

Wij zijn geaccrediteerd door gerenommeerde organisaties zoals de NBVH, CAT, SBLP, en BVAT, en onze methoden zijn wetenschappelijk bewezen effectief. Bij ons kun je rekenen op integriteit en hoogwaardige zorg.

Over ons team
Wil je meer informatie over ons team en hun expertise? Bezoek de over ons pagina.

Wetenschap achter hypnose
Wil je wetenschappelijke studies bekijken over de effectiviteit van hypnose? Bekijk dan onze pagina over de wetenschap achter hypnose.

Nog vragen?
Boek een gratis telefonisch consult van 15 minuten om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Alle sessies, telefoongesprekken en andere communicatie worden met de hoogste discretie en vertrouwelijkheid behandeld.

Wij zijn er om je een getrouw beeld te geven van de mogelijkheden van hypnotherapie en om samen te werken aan realistische en bereikbare doelen.

We hebben vertrouwen in de kracht van hypnotherapie, maar het is geen wondermiddel. Het succes van de therapie hangt sterk af van jouw eigen inspanningen en motivatie.

Disclaimer
Het is belangrijk om te erkennen dat hypnotherapie geen vervanging is voor conventioneel medisch advies. Bij ernstige psychische klachten is het raadzaam om eerst een psycholoog of psychiater te raadplegen.

Wij zijn toegewijd aan het samenstellen van realistische doelen die we samen kunnen bereiken, maar succes vereist jouw actieve inzet.

Hypnose werkt door direct de onderliggende oorzaken van je verslaving aan te pakken, zoals de gedachte dat je alcohol nodig hebt om te ontspannen of sociale situaties aan te kunnen.


In vier sessies werken we aan het afbreken van de drang en triggers, terwijl we tegelijkertijd je zelfbeeld opbouwen. Dit proces biedt niet alleen een beetje opluchting, maar streeft naar blijvende verandering.

De beste manier om te stoppen met het nuttigen van alcohol hangt af van jouw persoonlijke situatie en verslaving.

Hypnose is een effectieve methode omdat het helpt om zowel de fysieke als mentale aspecten van verslaving aan te pakken, waardoor je een sterke basis legt voor herstel.

Herstel van alcoholisme varieert per persoon. Veel mensen ervaren significante verbeteringen vanaf de eerste sessie. Veel mensen laten hun alcoholproblemen voorgoed achter zich na de sessies.

Meer veelgestelde vragen

Naast hypnotherapie zijn er diverse hulpmiddelen en methodes om te stoppen met drinken, waaronder ondersteuningsgroepen, medicatie en gedragstherapie.

 

Het hangt ook een beetje af van wat jij wilt. Sommigen willen volledig stoppen met drinken, anderen willen af en toe nog een drankje drinken.

 

In ieder geval, het combineren van hypnose met andere therapiemethoden kan bijdragen aan een effectievere aanpak van alle soorten verslavingen.

Afkicken van alcohol begint met de erkenning van het probleem en de bereidheid om hulp te zoeken.

 

Om jouw afhankelijkheid van alcohol of drugs effectief aan te pakken kan je jezelf best laten ondersteunen door een professioneel hypnotherapeut.

 

Onze hypnotherapeuten zijn ervaren in het aanpakken alcoholisme.

Ja, hypnose kan ook effectief zijn bij het aanpakken van drugsgebruik. Door te werken aan de onderliggende psychologische triggers en het bieden van krachtige suggesties voor een gezonder leven, kan hypnose helpen de behoefte aan drank en drugs te verminderen en zelfs te elimineren.

Absoluut, hypnose is een populaire en effectieve methode om te stoppen met roken. Het helpt bij het veranderen van je onderbewuste gedachten over roken en biedt sterke motivatie en suggesties om de gewoonte voorgoed achter je te laten.